Unieke ballonmanden!

Madou Ballonvaarten beschikt over unieke comfortabele en uiteraard hyperveilige ballonmanden. Hun ballonmanden beschikken immers over een of meerdere instapdeuren!

Neem vrijblijvend contact op: 0478/700.800

Comfort & veiligheid

Comfort & veiligheid gaat boven alles bij Madou Ballonvaarten!

Madou Ballonvaarten beschikt over ballonmanden waar een instapdeur werd in verwerkt. De eerste mand, één voor negen personen, werd op 26 juni 2010 geleverd en werd in Sint-Niklaas voor het eerst ingevlogen. Sedertdien investeerde Madou Ballonvaarten verder in veiligheid & comfort. Vandaag de dag zijn alle ballonmanden voorzien van een of meerdere instapdeuren!

Gedaan met klauterpartijen!

Nogal vaak haken mensen af als ze zien dat ze bij het opstijgen eerst een klauterpartij moeten ondernemen om in de ballonmand te geraken. Maar dankzij de instapdeuren behoort dit nu definitief tot het verleden!

Rolstoelgebruikers of mindervaliden

Voor rolstoelgebruikers was het vroeger helemaal onmogelijk om een ballonvlucht mee te maken. Maar dit hoort nu definitief tot het verleden! Ideaal zelfs voor mindervaliden of senioren maar echt voor iedereen die ietsje minder "te been" is betekent dit een waar comfort om via zo'n instapdeur de ballonmand te kunnen betreden. Madou ballonvaarten staat in voor het hoogste comfort voor al zijn klanten!

Contacteer ons:

Neem vrijblijvend contact op: 0478/700.800